افتتاح نمایشگاه دانشجویی رازینه

نمایشگاه دانشجویی رازینه توسط انجمن علمی دانشجویی معماری به مناسبت هفته معماری با حضور دکتر مهدی باصولی، سرپرست دانشگاه علم و فرهنگ، دکتر منوچهر جهانیان، معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر عیسی علیزاده، مشاور اجرایی رئیس دانشگاه و دکتر محمدرضا نامداری رئیس دانشکده هنر و معماری در محل طبقه منفی یک ساختمان علم گشایش یافت.

در این نمایشگاه که از شنبه ۲۶ فروردین به مدت ۱۰ روز دایر شده است، ۷۰ اثر در معرض بازدید علاقه‌مندان قرارگرفته است.

🔹آثار برتر دانشجویان رشته‌های معماری و مهندسی معماری در حوزه‌های شیت‌بندی، اسکیس، ماکت و ... با راهنمایی و حمایت علمی دکتر محمدرضا نامداری رئیس دانشکده هنر و معماری در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است.

🔹مهدی باصولی، سرپرست دانشگاه علم و فرهنگ، در حاشیه برگزاری این نمایشگاه ضمن سپاس از فعالیت انجمن علمی دانشجویی معماری داخلی، ابراز آمادگی کرد که در صورت مشارکت دانشجویان، از ایده‌ها و توان آن‌ها در طراحی فضاهای داخل دانشگاه بهره‌برداری شود. منوچهر جهانیان، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز ضمن بازدید، اعلام آمادگی کرد تا با حمایت دانشگاه، نمایشگاه‌های بعدی این انجمن با مخاطبان بیشتری، به‌ویژه مخاطبان بیرونی برگزار شود.

📌این نمایشگاه تا ششم اردیبهشت، از ساعت ۹ تا ۱۶ پذیرای بازدید علاقه‌مندان است.